NOTRANJA VRATA MASONITE

Masonite je ameriška blagovna znamka notranjih vrat, ki obstaja že od leta 1925. Od svojih začetkov neguje tradicijo oblikovalske inovacije in funkcionalnosti, z vsako novo zbirko vrat strankam daje izdelek, ki je med vodilnimi na trgu.

NOTRANJA VRATA INVADO

Notranja vrata INVADO, najboljša vrata na trgu!

Katalog vrat Invado

NOTRANJA VRATA LIP BLED

Podjetje LIP BLED, d.o.o. je moderno podjetje z več kot šestdesetletno tradicijo na področju lesne industrije. Svojo začetno dejavnost, žagarstvo, je od leta 1948 skozi neprestani razvoj obogatilo z zahtevnimi programi končnih proizvodov. Podjetje LIP BLED je največji izvoznik slovenske lesne industrije.

PVC VINILNA TALNA OBLOGA

Z obstojno plastjo zgornjega dela vinil talne obloge, je ta pvc talna obloga izjemno odporna na obrabo, umazanijo in hkrati zelo enostavna za vzdrževanje. Primerna je za vse prostore, od stanovanj in pisarn do restravracij, hotelov in trgovin. Vinil je antibakterijski, antistatični in je tako idealna talna obloga za alergike.

LAMINATNE TALNE OBLOGE

Za moderen videz in čista tla izberite talne obloge v obliki laminata. Danes je laminat že uveljavljena ter preizkušena vrsta talne obloge, ki je namenjena za vse prostore v vašem domu. Zaradi izdelave trdnosti površine zgornjega sloja delimo laminate v tri razrede glede obrabe površine: W31, W32, in W33 za najbolj obremenjene prostore, kot so pisarne. Sestava laminata je v 95% izdelana iz lesa, ki izvira iz trajnostno upravljanih gozdov – s PEFC certifikatom.

KERAMIČNE PLOŠČICE

SKOČI NA KATEGORIJO: