CERESIT

Cenik Ceresit

Ceresit ima tradicijo daljšo od 110 let. Njihova zgodovina predstavlja nenehen razvoj novih in inovativnih tehnologij, ki se izražajo v visoko kvalitetnih izdelkih in sistemih za gradbenišvo.

Pridite v našo mešalnico in naredili vam bomo odtenek po vaših željah. Proces doziranja in mešanja je računalniško voden. Tako dobite točno tisti odtenek, ki si ga zaželite.

Ponujamo

 •  sistemske rešitve
 •  obstojni in kvalitetni materiali
 •  zračnost in dolgotrajen svež izgled
 •  dodatek BioProtect formule
 •  z lastnima mešalnicama poskrbimo za hitro pripravo zaključnih ometov in fasadnih barv
 •  Ugodne cene!
Fasadni ometi

Na voljo akrilni, silikonsko-silikatni in slikonski zaključni ometi

JUB

Cenik Jub
1. Notranje barve in dekorativa

Ljudje preživimo veliko časa v notranjih prostorih, zato jih želimo urediti po svojih željah in počutju. Barve, ki nas obdajajo, pogosto nezavedno vplivajo na naše razpoloženje, saj prostor posvetlijo ali potemnijo, ga naredijo hladnega ali toplega, razgibanega ali dolgočasnega.

2. Fasadni sistemi

Dobra toplotna izolacija fasade znižuje stroške gospodinjstev za ogrevanje v zimskem in hlajenje v poletnem času, povečuje udobje bivanja ter pripomore k trajnostnemu razvoju okolja. Investicija v fasadni sistem zahteva tako kvalitetne materiale kot strokovno izvedbo vgradnje. Smo eden redkih ponudnikov fasadnega sistema, za katerega vse vitalne dele proizvajamo sami. Na ta način zagotavljamo visoko kvaliteto in optimalno kombinacijo materialov v sistemih zaščite fasad, ki jo potrjujejo kupci v več kot 15 državah Evrope.

3. Zaščita betona

Beton velja za najbolj pogosto uporabljen material v gradbeništvu. Uporablja se pri gradnji cestne in vodne infrastrukture pa tudi pri gradnji stanovanjskih zgradb. K razširjeni uporabi so pripomogle njegove dobre lastnosti kot so dolga življenjska doba, dobre fizi­kalne in mehanske lastnosti in lahka obdelovalnost. V sodobni arhitekturi je beton zelo priljubljen tudi kot zaključni sloj, saj deluje zelo estetsko, na voljo pa je v različnih oblikah, z različno strukturo in v različnih barvah. Če želimo, da beton trajno ohrani svojo funkcionalnost in videz, potrebuje ustrezno zaščito in nego.

4. Zaščita za les in kovino

Les je izpostavljen staranju in raznim škodljivcem, zato ga je potrebno primerno zaščititi in negovati. Za zaščito lesa lahko uporabimo lazurne premaze, pri katerih zaradi prosojnosti ostane tekstura lesa vidna ali pa pokrivne barve v različnih barvnih odtenkih, ki so na voljo tudi v sistemu JUMIX. Kovinske površine je zaradi rjavenja nujno potrebno protikorozijsko zaščititi, sočasno pa barvana površina postane tudi prijetnejša. Za zaščito lesa in kovine so na voljo različlne sistemske rešitve blagovne znamke JUBIN: od modernejših na vodni osnovi do tradicionalnih topilnih, ki jim kupci še vedno v veliki meri zaupajo.

RÖFIX

RÖFIX je prisoten v Sloveniji od leta 1996. V več kot 20. letih obstoja so se uspeli razviti v eno od vodilnih proizvodnih in prodajnih podjetij gradbenega materiala.

Cenik izdelkov

FRAGMAT

Termoizolacije Fragmat so izdelane v skladu s sodobnimi zahtevami in pod stalnim laboratorijskim nadzorom. Visoki standardi kakovosti zagotavljajo odlično zaščito objekta, prijetno bivalno okolje ter skrb za naravo.

 • odporna proti visokim mehanskim obremenitvam
 • odporna proti vodi in vlagi (tudi ob stalni izpostavljenosti)
 • primerna za vgradnjo v različne sisteme gradbenih konstrukcij
 • odlična v ekstremnih pogojih vgradnje
 • majhna specifična teža
 • enostavna manipulacija, formatiranje in vgradnja
 • možnost izdelave posebnih formatov plošč
 • preizkušen material – več kot 60 let uspešne uporabe
 • primerna za izdelavo izolacijskih polnil (stavbno pohištvo, bivalne enote, kontejnerji)
Cenik – Ploskovno ogrevanjeCenik – HidroizolacijaCenik – Termoizolacija

MREŽICA, VOGALNIKI…

SKOČI NA KATEGORIJO: