OBLAK

Slovenski vodilni proizvajalec tlakovcev. Pestra izbira tlakovcev, robnikov ter številnih drugih izdelkov. Zaupajte tradiciji! Izjemna kakovost.

Katalog – Oblak
Pošljite povpraševanje
Tlakovci
Pošljite povpraševanje
Robniki
Pošljite povpraševanje
Škarpni elementi
Pošljite povpraševanje
Betonske plošče
Pošljite povpraševanje
Elementi za komunalo
Pošljite povpraševanje
Dodatni program

KOGRAD IGEM

Industrija gradbenih elementov in materialov, ki vam s svojimi storitvami in izdelki nudijo kakovost in zadovoljstvo kupcev. S svojo strokovnostjo, znanjem, in izkušnjami si prizadevajo k nadgradnji obstoječih in razvijanju novih postopkov dela pri katerem jim je v pomoč sodobna tehnična oprema.

Katalog – Prešana linijaKatalog – Lita linijaKatalog – Urejanje okolja

ZOBEC

Pri proizvajalcu cementnih izdelkov ZOBEC izdelujejo plošče, tlakovce, tlakovce antik, ograje in škarpe. Lahko se odločite za klasično dvorišče ali ga popestrite z več različnimi oblikami in barvami, oživite terase ali se s ploščami vrnete v preteklost.

Katalog – Zobec
Pošljite povpraševanje
Betonske plošče
Pošljite povpraševanje
Tlakovci
Pošljite povpraševanje
Ograje in škarpe
Pošljite povpraševanje
Ostali program

GOREC

Proizvodni program podjetja cementni izdelki Gorec obsega izdelovanje: betonskih blokov, betonskih in opečno betonskih vogalnikov, robnikov, travnih plošč, tlakovcev, lomljenih škarpnikov, dimniških plaščev, betonskih cevi, pokrovov za betonske cevi, odtočne kanalete in cvetličnih škarpnikov.

Katalog – Gorec

Betonski bloki

Betonska bloka 25 in 30 sta namenjena za izgradnjo pregradnih in nosilnih sten. Pri gradnji nosilnih sten je potrebno uporabiti tudi betonske vogalnike ustreznih velikosti (25 in 30), medtem ko sta Betonska bloka 20 in 12,5 namenjena za izgradnjo pregradnih nenosilnih sten. V kolikor želite doseči večjo statično stabilnost, so vam na voljo betonski vogalniki 20.

Betonski in Opečni vogalniki

Tako betonski kot tudi opečno-betonski vogalniki služijo istemu namenu. Vgrajujejo se skupaj z opečnimi bloki. Na trgu so tudi opečni bloki višine 238 mm. Le tem so namenjeni opečno-betonski vogalniki.

Opažni bloki

Opažni bloki vam olajšajo gradnjo opornih sten in škarp. V kolikor je potrebno zgraditi močno nosilno steno, kjer bi bilo potrebno opaženje, vam opažni bloki olajšajo delo in prihranijo čas ter denar, ker opaženja ne potrebujete.

PANELNE OGRAJE

Razmišljate o ograditvi vašega doma? Pri nas ponujamo kakovostne panelne ograje po odločnih cenah. Izbirate lahko med različnimi barvami, velikostjo in pritrditvijo

OKRASNI DODATKI

Zaključujete z urejanjem okolice vašega doma in vam še nekaj manjka? Ponujamo veliko izbiro okrasnega lubja, okrasnega peska različnih vrst, šote in ostalih stvari, da bo vaša okolica urejena po vaših željah

SKOČI NA KATEGORIJO: